prijave od ponedjeljka

Županijski nogometni savez raspisao natječaj za višemilijunska ulaganja u infrastrukturu

Objavljeno: 12.10.2018. 13:09

Zadnja izmjena: 13.10.2018. 10:31

Foto: Arhiva

Odbor za hitnost Županijskog nogometnog saveza Varaždin danas je donio odluku o raspisivanju Iskaza interesa za poboljšanje sportske infrastrukture u razdoblju do 2022. godine, a kako smo objavili ove nedjelje – riječ je višemilijunskom ulaganju u nogometnu infrastrukturu na području Varaždinske županije.

>>Nogometni savez na području naše županije planira značajna ulaganja u infrastrukturu

Kako doznajemo, obnavljat će se sportski tereni (mijenjati trava, navodnjavati); obnavljat će se i svlačionice; postavljati rasvjeta ili nabavljati aluminijski golovi te kučnice za pričuvne igrače, a na natječaj koji kreće od ponedjeljka 15. listopada javljati se mogu klubovi članovi ŽNS-a koji su vlasnici sportskih građevina ili imaju Ugovor o korištenju sportskih građevina. Uz opće podatke o podnositelju iskaza, biti će potrebno opisati projekt, navesti rok završetka i okvirnu vrijednost projekta te iznos koji se traži od Hrvatskog nogometnog saveza. Rok za dostavu interesa je 19. studenoga ove godine.

Podsjetimo, na čelu komisije Hrvatskog nogometnog saveza za nogometnu infrastrukturu na području cijele Hrvatske od ove godine je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić koji je protekle subote zajedno s direktorom razvoja i infrastrukture HNS-a Marijanom Kustićem izvidio stanje terena NK Varaždina kao nositelja kvalitete na području naše županije, te su obavljeni i kraći neformalni sastanci. Tim povodom nam je rečeno kako je Županijskom nogometnom savezu cilj pozitivno iskoristiti situaciju da je njihov predsjednik na čelu nacionalne komisije za infrastrukturu, a izbornik srebrne hrvatske reprezetnacije Varaždinac Zlatko Dalić. U četverogodišnjem razdoblju plan im je uložiti više milijuna kuna u nogometna igrališta na području Varaždinske županije.

Komentari