Braća Kišić u Milanu

Sretnici iz Jurketinca koji su s tribina San Sira uživo pratili finale Lige prvaka: Bilo je savršeno!

Objavljeno: 31.05.2016. 19:19

Zadnja izmjena: 31.05.2016. 20:07

Foto: Facebook

I dok su mnogi finale Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida pratili preko malih ekrana u domovima ili kafićima, dvojica sretnika iz Jurketinca, braća Dubravko i Boris Kišić utakmicu su gledali uživo.

Naime, njih dvojica tjedan dana prije susreta sredili su ulaznice za nogometni spektakl preko Borisovog prijatelja iz Španjolske.

U Milanu

- Mislili smo ići u Milano i tamo pratiti utakmicu na video zidu, osjetiti atmosferu u gradu, no posrećilo nam se. Boris ima prijatelja u Španjolskoj pa nam je njegov otac sredio karte za finale Lige prvaka. - rekao je Dubravko Kišić i dodao kako je svaka ulaznica stajala 320 eura, no jednostavno isplatilo se riskirati.

S njima su krenuli i njihovi prijatelji Dino Golubić i Filip Vusić, dok je sam put od Jurketinca do Milana trajao je sedam sati.

- Atmosfera je prije utakmice bila fenomenalna. Obojica smo od malena veliki navijači kraljevskog kluba i ostvario nam se san - rekao je Boris Kišić.

Što se utakmice tiče, nakon 120 minuta rezultat je bio 1:1. Na kraju je završilo pobjedom Reala nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Pobjednički jedanaesterac za Real pogodio je Cristiano Ronaldo.

Savršeno

- Atmosfera koja je vladala na stadionu se ne može opisati riječima. Bilo je savršeno. Gledali smo 120 minuta fantastičnog nogometa, a pobijedila je na kraju momčad za koju navijamo od malih nogu - istaknuo je Dubravko.

Nakon utakmice braća Kišić izašla su sa stadiona, a u slavlju u milanskom baru pridružili su im se Golubić i Vusić. U jutarnjim satima krenuli su kući, no povratak se odužio devet sati zbog kolona.

- Mislio sam stići na svoju utakmicu u Beletinec između Bednje i Nedeljanca, no nisam stigao - objasnio je Dubravko Kišić, igrač Nedeljanca.

Na kraju su oba brata iz Jurketinca istaknula kako će iskustvo s finala Lige prvaka u Milanu pamtiti cijeli život.

- Nevjerojatno iskustvo. Stekli smo neke kontakte sa Španjolcima tako da planiramo otići na utakmicu Reala na Santiago Bernabeu - zaključio je Boris Kišić.

Komentari