VREMENSKA PROGNOZA

U sljedećem tjednu krajnje promjenjivo vrijeme

Objavljeno: 20.02.2022. 08:10

Zadnja izmjena: 20.02.2022. 08:35

Tjedan pred nama donosi nam promjenjivo i vjetrovito vrijeme uz dosta oblaka, a umjereni do jaki vjetra stalno će mijenjati smjerove. 

Prvi radni dan novog radnog tjedna donijet će nam umjereno do pretežno oblačno vrijeme a moguća je i kiša u poslijepodnevnim satima. Vjetar će biti umjeren do jak jugozapadnih smjerova. Temperatura zraka u porastu, tako će najniža biti oko 6, a najviša čak do 13 °C.

U utorak vjetar će okrenuti na sjeverni što će donijeti i lagano snižavanje temperature zraka. Tako će ujutro biti 4, a u podne 10 °C uz kianje naoblake i malo sunčanog vremena. U srijedu očekujemo slično vrijeme uz jak sjeverni vrijetar.

Četvrtak pak donosi novo zahlađenje, pa ćemo se probuditi na -2 °C, dok će u najtoplijem dijelu dana biti 10 °C. Vjetar će biti slab do umjereni južnih smjerova, a sunća će biti više nego prijašnjih dana. Kraj tjedna donosi nam novo naoblačenje uz promjenu smjera vjetra, opet će puhati sjeverni vjetar. Bit će oblačno uz najnižu jutarnju temperaturu zraka od 1 do najviše od 12 °C. 

Komentari