Kevin Costner uživao u društvu hrvatskih ljepotica

Piše: fashion.hr

Objavljeno: 16.12.2010. 17:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Sinoć je Ljubljana vrvila od poznatih lica. Naime, slovensku metropolu je posjetio popularni američki glumac Kevin Costner, i to u pratnji svog benda Modern West. Povod ovog hollywoodskog posjeta, bila je jedna od najluksuznijih i najraskošnijih godišnjih zabava koje priređuje renomirani Diners Club Exclusive, za članove Diners Club Exclusive.

Zgodni glumac, posebno je uživao u besprijekornoj modnoj poslastici koju je priredila Sportina Group i na taj način najavila lansiranje svog originalnog projekta: XYZ premium brands prodavaonice koji se otvara u Areni Zagreb početkom veljače 2011.

Tom prilikom na modnoj reviji koju su nosile hrvatske manekenke predstavile su se tekuće kolekcije apsolutnih trendsettera u svijetu suvremenog dizajna: Emporio Armani, Dsquared2, Valentino Red i Ralph Lauren, Hugo Red, D&G, Armani Collezioni, Bikkembergs i Ice Iceberg kolekcija.


XYZ koncept predstavlja vodeću modnu investiciju vrijednu čak 4 milijuna eura čime će se postaviti kao jedna od najvećih  premium brand prodavaonica na ovim prostorima koja će se prostirati na 2300 kvadratnih metara u novo otvorenom centru Arena Zagreb.

Osim što će u svojoj ponudi predstavljati abecedu modnog dizajna sa više od 40 svjetsko priznatih brandova, koncept prodavaonica XYZ nuditi će mogućnost individualnog pristupa svojim kupcima koji će uključivati opciju dostave odjeće na kućnu adresu nakon kupnje, biranje odjeće uz osobnog stilista i članstvo u XYZ klubu koji će nuditi niz pogodnosti za svoje najvjernije članove.

fashion.hr

Komentari