2Cellos osvojili Ameriku, a u Varaždinu počinju veliku hrvatsku turneju

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.05.2013. 12:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Dvojac za kojim ludi cijeli svijet, a koji je prvi prepoznao i sam Elton John - genijalni 2Cellos uskoro kreću na svoju veliku hrvatsku koncertnu turneju.

Potpuno spremni, nakon što su oduševili unaprijed rasprodanom američkom turnejom, Luka i Stjepan počeli su s odbrojavanjem dana do početka toliko iščekivane hrvatske turneje.

Malo koji hrvatski izvođač ili glazbenik može se pohvaliti američkom turnejom u trajanju od mjesec dana, na kojoj su odličnim koncertima oduševili više od petnaest gradova.

Svaki drugi dan nastupili su u jednom od američkih gradova, a najviše euforije osjetili su u New Yorku.

S još većom motivacijom dečki su se vratili u Hrvatsku i u samo nekoliko dana odmora trebaju napuniti baterije te nastavljaju dalje, jer Amerika, Europa pa i sama Hrvatska jedva čekaju vidjeti što su im novo pripremili.

Turneja počinje 1. lipnja koncertom u Areni Varaždin. Izvrsna produkcija, odličan zvuk i posebni specijalni efekti već su počeli s pripremama za varaždinsku Arenu.

Ulaznice za koncert u Varaždinu nalaze se u prodaji, a možete ih kupiti preko sustava Eventim, ali i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin - Time out dvorana, Koncertni ured Varaždin, Barfly, Cafe bar Ritz, Suvenirnica varaždinskih vijesti, Čakovec - Radio1, Arcus, Koprivnica - Šareni dućan.

Komentari