'Od istoka do zapada'

Aleksandra Prijović u 24 sata rasprodala prvu Arenu Varaždin, najavila i drugu

Ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim...
Objavljeno: 20.02.2024. 14:23

Zadnja izmjena: 20.02.2024. 18:31

Foto: Facebook (Aleksandra Prijović)

Nakon pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Gradskom vrtu u Osijeku, te nakon rasprodanog prvog koncerta u Areni Varaždin (u roku od samo 24 sata), popularna pjevačica Aleksandra Prijović najavila je još jedan termin u Varaždinu - 27. travnja ove godine.

Naime, nakon posljednjeg osječkog koncerta, prenosi Index, Prijović je rekla kako su u prodaju puštene ulaznice za koncert u Rijeci 14. travnja, ali i za koncert u Varaždinu 26. travnja. Ipak, na svojim službenim stranicama pjevačica je danas najavila još jedan koncert u varaždinskoj Areni, a Varaždinci i Varaždinke će tako dva dana zaredom, dakle 26. i 27. travnja, moći uživati u turneji nazvanoj "Od istoka do zapada" te slušati njezine najveće hitove poput "Devet života", "Sve po starom", "Dam dam dam" i ostale. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim.

- Ne čudi što sve regionalne zvijezde Varaždin i Arenu stavljaju kao obveznu stanicu na svojim turnejama. Koncert popularne Aleksandre Prijović je samo dio te priče u kojoj ističemo da je Varaždin poznat po svojoj otvorenosti, gostoljubivosti, sigurnosti i organiziranosti - naveo je na svojim društvenim mrežama varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj povodom najave prvoj koncerta poznate pjevačice u Varaždinu te svima poželio dobrodošlicu i dobru zabavu.

Komentari