U 20-toj zakoračila u svijet mode

Ani Šegović iz Varaždina jednoglasnom odlukom žirija titula “Lumini lice 2016“

Objavljeno: 07.03.2016. 11:02

Zadnja izmjena: 07.03.2016. 11:10

Foto: Lumini

U nedjelju je održano probno modno snimanje u kojem su sudjelovale sve tri djevojke kandidatkinje za “Lumini lice 2016“. Između Nikoline Leljak, Anje Sili Stipan i Ane Šegović, pokazalo se da je kamera ipak malo sklonija Ani Šegović, te je žiri donio jednoglasnu odluku o njenoj pobjedi...

>>U eTV prilogu pogledajte kako je proteklo natjecanje za “Lumini lice s naslovnice“

Pobjednica je odradila snimanje za naslovnicu Lumini magazina i  modne editoriale u Storyju. Nastupit će na Cro A Porteru, a Lumini ju je nagradio i poklon bonom vrijednim 2.000 kuna.

Podsjećamo, u Lumini shopping centru ove subote vladalo je veliko uzbuđenje. Više od 50 djevojaka iz cijele Hrvatske koje su pristigle na finale za izbor Lumini lica 2016., željno je iščekivalo odluku žirija. No žiri u sastavu modni producent Viktor Drago, modna urednica magazina Story Petra Grgičević i Lumini centar manager Nikola Grđan, ipak nije mogao odmah odlučiti, te su priliku pružili trima djevojkama koje su sve pozvane već u nedjelju, na probno modno snimanje.

>>Pogledajte prelijepe finalistice na uzbudljivom castingu za “Lumini lice“

Nikolina Leljak iz Krapine, te Ana Sili Stipan i Ana Šegović iz Varaždina spremno su nakon make upa Petre Sever i frizure Ivice Palinića stale pred fotografa Zvonimira Ferinu,  no odluka žirija i dalje nije bila lagana.

Kamera zavoljela mladu Varaždinku

Ipak, čini se da je kamera najviše zavoljela Anu Šegović, te je žiri na kraju donio jednoglasnu odluku o njenom izboru.  

Ana Šegović ima 20 godina i dolazi iz Varaždina. Radi kao osobna asistentica i ovo je njen prvi korak u modni svijet.

- Modno snimanje doživjela sam kao predivno iskustvo. Pomalo naporno, ali uživala sam u svakom trenutku - rekla je nakon uzbudljivog dana provedenog sa snimateljskom ekipom.

O novom licu Lumini centra Lumini centar manager Nikola Grđan je rekao kako je “putem natječaja tražena djevojku koja ima priču, autentičnost i koja nije samo lijepo lice“.

- Nekoga s pozitivnom energijom i izraženom osobnosti. Vrlo je teško bilo donijeti konačnu odluku jer su sve tri djevojke na probnom snimanju bile izuzetne, no kamera je ipak malo više bila na strani Ane Šegović, dvadesetogodišnjakinje iz Varaždina. Čestitam pobjednici i svim finalisticama te vjerujem da će ovo za sve tri djevojke biti dobra odskočna daska u karijeri – naglasio je Grđan.  

Ovim povodom modna urednica Storya, Petra Grgičević je izjavila da se “javilo toliko lijepih i simpatičnih djevojaka da je bilo zaista teško za izabrati jednu od njih“.

Pobjednica bogatija za 2.000 kuna

- Danima smo pregledavali fotografije i izjave djevojaka, ali vjerujem da smo na kraju zaista odabrali onu pravu koja će odlično predstaviti Lumini centar – ističe Grgičević.

Pobjednica natječaja je osim naslovnice Lumini časopisa u dva izdanja do kraja godine, osvojila i snimanje modnih outfita za Lumini kampanje proljeće/ljeto i jesen/zima, snimanje modnog editorijala za magazin Story, 2.000 kuna vrijedan shopping bon Lumini centra, te osiguran nastup na Cro – A - Porteru u organizaciji Viktora Drage.

- Jako mi je drago da smo pronašli toplo prijateljsko lice, djevojku koja je taman na granici između komercijalnog i fashion, a također namjeravamo i ostalim djevojkama koje smo imali prilike upoznati pružiti priliku da se okušaju u svijetu mode – naglasio je Viktor Drago, umjetnički direktor i modni producent Cro-a-Portera.

A na prve fotografije Lumini lica nećemo trebati dugo čekati jer modni editorial u Storyju izlazi 23. ožujka, dok Lumini magazin očekujemo sredinom travnja.

Magazin će izaći na području Varaždina kao poklon uz kupnju Storyja, a bit će besplatno dostupan u samom shopping centru.

 

Komentari