this time next year...

Avar o dovođenju autoindustrije - Štromara i Habuša usporedio s Delboyem i Rodneyjem

Objavljeno: 14.12.2016. 12:18

Zadnja izmjena: 14.12.2016. 14:42

Gradski vijećnik Zlatan Avar objavio je zanimljiv post na svojoj Facebook stranici, kojim aludira na jučerašnji sastanak Habuša i Štromara s predsjednicom, na kojem su razgovarali o dovođenju autoindustrije na Sjever.

Tako je u svom postu iznad fotografije Delboy-a i  Rodneyja iz kultnih "Mućki" napisao:

"Čuo sam danas da g. Štromar i g. Habuš dovode poznate investitore iz područja automobilske industrije u Varaždin. :-)"

Dobro, nije da su baš braća niti je Varaždin Peckham, ali ova fotografija je bila idealna ilustracija da zaokruži svoj stav o ovoj situaciji, a on je:

- Malo sam se našalio. Smatram da se trebalo govoriti više o nekim problemima u županiji. Uobičajeno je da se pri dolasku nekog gosta poput predsjednice ili premijera pokazuje sve u pozitivnom svjetlu. Što se autoindustrije tiče, znimljivo je što su se svi 'nakamčili' na to, a to je jedna kompleksna stvar. Smatram i da bi se trebali više informirati o investitorima - objasnio je Avar.

Pa, "this time next year..." kako zvuči najpoznatija i često korištena Delboyeva uzrečica kojom Rodneyju govori kako će "u ovo doba sljedeće godine biti milijunaši", čini se i prikladna za iščekivanje odnosno rasplet svih najavljenih projekata političara.

 

Komentari