bogat program

Biergarten, Fest za jest, predstave i automobili obilježit će prvi vikend Ljeta u Varaždinu

Objavljeno: 30.05.2024. 08:55

Zadnja izmjena: 30.05.2024. 08:55

Foto: TZ Grada Varaždina

Pred nama je prvi vikend u sklopu programa Ljeta u Varaždinu koji od 1. lipnja do 22. kolovoza donosi 150-ak programa na brojnim lokacijama.

Otvara ga ovog petka tradicionalni 7. Varaždin Biergarten koji će tijekom deset dana u Šetalištu Vatroslava Jagića okupiti brojne ljubitelje piva, a pripremljen je i mini street food festival Fest za jest na Europskom trgu i bogat popratni glazbeni program.

Uz glazbu iz glazbene kamperice na Korzu od 10 sati nastupat će Trio Coda, a od 19 i 30 Duo Maximus. Matavulj&Resnik od 10 i 30 svirat će s balkona Županijske palače, Potočnik & Peharda od 11 sati s balkona palače Sermage, a od 11 i 30 Višeslav Jaklin izvodit će popularnu glazbu na orguljama u katedrali. U okviru konzorcija K-HNK varaždinsko kazalište u subotu od 19 i 30 na Velikoj sceni ugošćuje plesnu predstavu Grand finale: The Turtle and The Phone Booth.

U nedjelju od 11 sati Kapucinski trg bit će rezerviran za brojne modele automobila Alfa Romeo čije će se vlasnici okupiti na 52. Međunarodnom susretu Alfa Romeo kluba Hrvatska. Zbog najave lošeg vremena, otkazan je Dan kočija na Starom gradu, a novi termin je u rujnu. Detaljan program prvog vikenda 'Ljeta u Varaždinu' pogledajte ovdje

Komentari