Britney Spears treći put zaručena

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 11.06.2011. 17:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

29-godišnja pjevačica, koja će u zagrebačkoj Areni zapjevati 1. listopada, prvi se put u bračnu luku usidrila s Kevinom Federlineom. U toj zajednici zadržala se od 2004. do 2006. godine i s njim je dobila dva sina

Pop "princeza" Britney Spears ponovno je zaručena. U domu u Los Angelesu pod svjetlom svijeća zaprosio ju je njezin višegodišnji dečko i bivši menadžer Jason Trawick. Umjesto klasične prosidbe, Jason je 29-godišnjakinji izrecitirao pjesmu koju je sam napisao. Potom je izvadio dijamantni prsten i srušio je s nogu. Povratka više nije bilo. Prije nego što se snašla Britney Spears je ulazila u svoju treću bračnu sreću. No, to joj nije nimalo teško palo.

- Britney se očajnički želi skrasiti. Poželjela je još djece, ali s obzirom na to da je tradicionalna, djecu ne želi rađati prije nego što se vjenča - kazao je anonimni izvor za The Sun.

Naime, 29-godišnja pjevačica, koja će u zagrebačkoj Areni zapjevati 1. listopada, prvi se put u bračnu luku usidrila s Kevinom Federlineom. U toj zajednici zadržala se od 2004. do 2006. godine i s njim je dobila dva sina. Poslije toga ljubav je pronašla s Jasonom Alexanderom, ali je njihov brak potrajao tek 55 sati. A onda je razvrgnut i zaboravljen.

Agencija VLM

Komentari