zanimljivosti sa skupštine

Čačić priznao kako je "malo gledao" Sulejmana, ali i da nije Pernar jedini dobio sat od emira

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.11.2018. 14:09

Zadnja izmjena: 29.11.2018. 14:33

Na današnjoj sjedinci Županijske skupštine Radimir Čačić otkrio je kako je jučer dobio poziv od jednog nacionalnog medija vezano uz sat koji je Ivan Pernar dobio od katarskog emira.

Budući da saborski zastupnici ne smiju primati poklone koji su skuplji od 500 kuna, Pernar sada ne zna što napraviti s tim skupom poklonom, pa mu je župan Čačić udijelio savjet:

- Vjerujte mi da sam dobio malo bolji sat nego Pernar, a jeste li čuli da sam ikad to rekao u novinama? Meni to ne treba. Dobili su i neki drugi, pa nisu znali što reći. Odnesite ga u državni ured, predajte, uzmite potvrdu i zakon je čist - rekao je župan i poručio zastupnicima Živog zida da čitaju zakonske i akte Županije.

Čačić je bio slikovit i kada je riječ o kupnji Šaulovca, pa je priznao kako je "malo gledao Sulejmana", iako turske sapunice inače ne prati. - Otkako mi je žena pokazala kako ubrzati sliku, onda mi je to bilo puno lakše pratiti - rekao je župan, uspoređujući dužinu procesa kupnje Šaulovca s tom megapopularnom turskom sapunicom.

Komentari