ispred vile bedeković

Četiri hit komedije u izvedbi renomiranih glumačkih imena na Špancirfestu, evo kako do ulaznica

Objavljeno: 04.07.2024. 11:40

Zadnja izmjena: 04.07.2024. 11:40

Anja Šovagović Despot, Branko Đurić Đuro, Nataša Janjić Medančić, Željko Königsknecht, Dražen Čuček, Elizabeta Kukić, Vladimir Tintor, Miroslav Čabraja…sva ova poznata i priznata glumačka imena dolaze u Varaždin na 26. Špancirfest!

Kako ističu iz Turističke zajednice Grada Varaždina, ispred Vile Bedeković, na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom, četiri hit predstave donose večeri ispunjene smijehom i odličnim raspoloženjem - Đurologija (26. kolovoza), Pljuska (28. kolovoza), Tere i Luce (29. kolovoza) i Maratonci trče počasni krug (30. kolovoza).

- Prva na repertoaru je Đurologija, autorska predstava Branka Đurića Đure koja je oborila sve rekorde gledanosti. Pljuska ismijava apsurde hrvatske birokracije, nepotizam i lijene birokrate koje nitko ne može toliko malo platiti koliko oni mogu malo raditi. Kao i svaka dobra crna komedija, predstava Tere i Luce kazališta Planet Art prepuna je urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojima ćemo se svi lako prepoznati i koje će nas, prije svega, jako dobro nasmijati. A za kraj, prava poslastica. Kazališni program ovogodišnjeg Špancirfesta zatvara predstava Maratonci trče počasni krug u izvedbi ansambla HNK u Osijeku. Zgode i nezgode nezaboravne obitelji Topalović, koja vodi pogrebno poduzeće, iz istoimenog kultnog filma nasmijat će vas do suza i na kazališnim daskama - dodaju iz TZ Grada Varaždina.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima Eventima. Early Bird ulaznice su po cijeni od 9 eura i dostupne su do 21. srpnja, nakon čega će cijena ulaznica biti 12 eura.

Komentari