bogat program

Danas je peti dan Špancirfesta - evo što vas sve očekuje na varaždinskim ulicama

Objavljeno: 22.08.2023. 09:55

Zadnja izmjena: 22.08.2023. 09:55

Na polovici smo Špancirfesta - ulicama Varaždina pozitivu šire dečki iz Always Drinking Marching Banda s kojima možete plesati još samo danas, a stižu nam i poznate štulašice iz Stelzen Art-a. 

Upoznajte simpatičnu obitelj akrobata iz Italije, pronađite žive statue Teatrosk. Posebna poslastica, glazbeni spektakl, očekuje nas večeras na glavnoj PAN pozornici Stari grad - stigli su nam Franz Ferdinand i Joker Out. Franz počinje sa svirkom u 21 h, a prije njih nastupa sjajan mladi slovenski bend Joker Out, upravo pristigao s turneje po UK.

- Napominjemo da se očekuju velike gužve i ako stižete automobilima dođite nešto ranije da ne završite u prometnoj gužvi. Predlažemo da se parkirate na parkingu Auto kluba Varteks u Biškupečkoj ulici, na ulazu u Varaždin, odakle vas dalje do Špancirfesta besplatno prevoze buseki od 17 do 24 h. Ulaz na koncert je besplatan - navode iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Također, osim prepoznatljivog bubnjanja poznatih Purgara na ovom Špancirfestu za posjetitelje su pripremi i razne autentične suvenire, a i vi možete postati Purgar, barem na fotografiji, uhvatite li selfie na njihovom photo pointu. S druge strane, skupina Stelzen Art jedna su od najatraktivnijih točaka uličnog programa, a zašto je tako uvjerite se i sami. Od 17 i od 19:30 sati šetat će središtem Varaždina, a ove godine stižu i čudnovata bića iz morskih dubina. Svratite i pogledajte ih, sigurno će vam izmamiti smiješak na lice i podijeliti s vama dobro raspoloženje.

Komentari