Daria Kinzer oduševila nastupom na mini Eurosongu u Amsterdamu

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 11.04.2011. 16:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Facebook

Cijeli je događaj pratila i nizozemska televizija, a hrvatska predstavnica podijelila je desetke autograma svojim fanovima, od kojih su mnogi bili Hrvati koji žive u Nizozemskoj.

Daria, hrvatska predstavnica na Eurosongu prošloga je vikenda gostovala na mini Eurosongu u Amsterdamu, što je ujedno bio i prvi nastup Hrvatske na tom događaju. „Eurovision in concert“, kako se naziva taj događaj, održao se u klubu „Air“  gdje se okupilo preko tisuću ljudi koji su tako po prvi puta u živo mogli vidjeti i čuti „Celebrate“, englesku verziju pjesme „Lahore“.

- Reakcije su bile odlične, kada sam zapjevala, svi su me pratili i počeli plesati sa mnom, bodriti me, to je bila jedna sjajna atmosfera - rekla je Daria.

Cijeli je događaj pratila i nizozemska televizija, a hrvatska predstavnica podijelila je desetke autograma svojim fanovima, od kojih su mnogi bili Hrvati koji žive u Nizozemskoj. Također se susrela i sa predstavnicima ostalih zemalja, među mojima su bile Slovenija, Srbija, Austrija, Švicarska, Makedonija, Albanija i Rusija.

Već slijedećeg dana po povratku iz Amsterdama Daria se zaputila u Moskvu, gdje će se susresti sa predstavnicima tamošnjih medija, obožavateljima a snimit će i rusku verziju pjesme „Celebrate“. U Moskvi Daria će se po prvi puta susresti i sa ruskom iluzionistom Sergejom Voroncovim, sa kojim će održati probu njihovog zajedničkog nastupa.


Agencija VLM

Komentari