Admiral general Aladeen poznatiji kao "Diktator" pokorio kina

Piše: evarazdin

Objavljeno: 22.05.2012. 19:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: www.holymoly.com

Film Diktator, čiji je glavni lik utjelovio Sasha Baron Cohen, u Hrvatskoj je otvorio s izvanrednim rezultatima, a dokaz tome je 20.938 gledatelja i 658.928 kuna Box Office-a. Koliko su obožavatelji željno iščekivali njegov novi film dokazuje da je ovo najbolje filmsko otvaranja ove godine uz Američku pitu: Okupljanje, a film je po gledanosti u prvom vikendu nadmašio i otvaranje Osvetnika...

Paramountov blockbuster Diktator postigao je veliki međunarodni uspjeh. Film u kojem Cohen glumi sjevernoafričkog diktatora koji riskira svoj ​​život kako bi osigurao da demokraci­ja nikad ne dođe u zemlju koju s tolikom ljubavlju ugnjetava, zaradio je ukupno 55.4 milijuna dolara diljem svijeta.

Diktator je Cohenovo najbolje otvaranje ikada u nekoliko međunarodnih tržišta: Njemačka, Austrija, Švicarska, Nizozemska i Belgija, gdje je otvaranje Diktatora nadmašilo i otvaranje filmova Borat i Bruno.

Aladdin, bogati, okrutni i  nemilosrdni diktator oduševit će vas svojim istančanim ukusom za žene i osebujnim stilom života te će vas nasmijati do suza.

Komentari