za najmlađe

Dječja predstava 'Peppa Pig' danas dolazi u varaždinsku Arenu

Objavljeno: 03.01.2023. 12:44

Zadnja izmjena: 04.01.2023. 08:26

Najdraži lik naše djece iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig koja je osvojila srca malih i velikih i svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a sutra dolazi uživo u Hrvatsku, odnosno u varaždinsku Arenu.

Mini turneja na kojoj će Peppa posjetiti Zagreb, Varaždin i Rijeku, održava se od 29. prosinca 2022. do 4. siječnja 2023. Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, Proslavu Peppe Pig. Od tada, Peppa je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj.

O predstavi

Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala poklon, no Peppa I George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje- ogromni obiteljski foto album.

Ova simpatična predstava od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj , prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih llopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Na predstavi vas čeka mnošto pjesama, iznenađenja i smijeha. 

Komentari