Vlasnica plesno-manekenskog studia ''Lena'', Lena Radanović, direktorica izbora za Miss Supranational za Varaždinsku županiju poziva sve djevojke od 17 do 26 godina, koje imaju volju i predispozicije da se prijave na ovogodišnji izbor Miss Supranantional Varaždinske županije.

Sve zainteresirane djevojke se mogu prijaviti na mail [email protected] ili u inbox na Facebook-u.Aktualna miss Supranantional je Pia Cesarec, koja je ujedno bila Miss fotogeničnosti na finalnom izboru. Regionalni izbor Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije će se održati 24.travnja.u Hotelu Turist. U nacionalno fnale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja. 

Važno je napomenuti da svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu.U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i sl. kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja.

 

Komentari

28.02.2019. 11:58h Zadnja izmjena: 28.02.2019. 12:09