najluđa noć u godini

Kamo za doček? Provjerili smo kakav je program u naših šest gradova

Ukoliko još uvijek ne znate kamo ćete "za Novu", pročitajte što se nudi u gradovima širom naše županije....
Objavljeno: 31.12.2021. 11:58

Zadnja izmjena: 31.12.2021. 12:00

Pred nama je naluđa noć u godini, noć u kojoj se organiziraju brojni tulumi, ali i dočeci na otvorenome na glavnim trgovima gradova diljem svijeta. Ukoliko još uvijek ne znate kamo ćete "za Novu", pročitajte što se nudi u gradovima širom naše županije.

Program ovogodišnjeg dočeka će se u Varaždinu održati u samom srcu grada - na Korzu, a počinje oko 21:30 sati i traje sve do 1 sat iza ponoći. - Bit će potrebne covid potvrde za ograđene dijelove na kojima će se održavati koncerti, a nastupit će varaždinski bend Romatix, Eurytmics cover bend, a nakon njih, oko 23:30 sati nastupaju Porinom nagrađeni Kavaliri. Posjetitelje očekuje i valcer, kao i proglašenje pobjednika Novogodišnje utrke koja počinje u ponoć - rekao je Raymond Rojnik, ravnatelj Koncetnog ureda Varaždin, koji je organizator ovogodišnjeg Dočeka.

Ravnatelj KUV-a nam je također otkrio kako se ove godine vatromet neće održati. - Najveći je problem je to što se vatromet koji se pušta kod Starog grada ne vidi na Korzo gdje je organiziran doček. Ima i pametnijih stvari, a i psići će nam puno mirnije spavati - rekao je.

Zanimljiv program u Ivancu i Novom Marofu

U Planinarskom gradu Ivancu, kako navode, program dočeka Nove godine će započeti u 22 sata, kada kreće koncert La Boheme Banda, a sve se manifestacije održavaju kod paviljona i klizališta u gradskom parku. U ponoć će nebo iznad parka rasvijetliti vatromet, dok će prvu novogodišnju čestitku građanima uputiti zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Do 2 sata iza ponoći bit će otvoreno klizalište za noćno klizanje, a okupljeni građani bit će počašćeni kuhanim vinom.

Što se tiče Novog Marofa, program je započeo u 7:30 sati kada se krenulo u štenju Rabuzinom bregima, a od 9 sati je krenuo "Zimski Šic na bic". Doček će se održati u podne, a a na vanjskoj pozornici kod KC Ivan Rabuzin za odličnu zabavu zadužen je MozART - wedding and party band, prilikom čega će se točno u 12 sati puštati baloni.

U Lubregu i Lepoglavi nema oganiziranog dočeka

U Ludbregu se ove godine neće organizirati doček Nove godine na otvorenome u središtu grada, već će, kako je najavio gradonačelnik, u ponoć biti organiziran veliki vatromet.

Organiziranog dočeka neće biti ni u Lepoglavi. - Nažalost, zbog situacije s covid virusom u gradu Lepoglavi nemamo organiziranog dočeka Nove godine - kratko je odgovorio gradonačelnik Marijan Škvarić.

U Varaždinskim Toplicama doček u podne

U Varaždinskim Toplicama će, kako je najavila gradonačelnica Dragica Ratković, u podne biti veselo. - Što se tiče dočeka u centru grada, to nemamo, ali zato imamo organiziran doček na terasi caffe bara Bernarda u podne. Posjetitelje čega svašta, od svirke DJ Mash-a, animatora do koktela, kuhanog vina i bogate ugostiteljske ponude. Točno u 12 sati puštamo balone, što će biti vrlo efektno, a i vremenska prognoza nas je poslužila - rekla je. 

Komentari