'Tri kralja zabave' ponovno jašu

Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros ponovno u varaždinskoj Areni!

Objavljeno: 25.03.2016. 10:01

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:00

Foto: Arhiva / Scardona

Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros vraćaju se u varaždinsku Arenu na 'mjesto zločina' gdje su prije godinu i pol održali fantastičan koncert pred prepunom dvoranom.

Podsjećamo, bio je to koncert prepun pozitivne energije, zbornog pjevanja i nevjerojatne atmosfere koja je vladala već od prvog takta.

Fanovi su dolazili iz Dalamacije, Istre, Slavonije, Mađarske, Austrije i Slovenije s izvješenim transparentima, te je atmosfera u dvorani podsjećala na najbitnije nogometne utakmice!

'Tri kralja zabave' u subotu, 23. travnja ponovit će maratonski koncert na kojem samo najizdržljiviji opstaju na nogama do kraja! Poznati po svojim energičnim nastupima, Zeko, Grdi i Staki znaju pjevati po pet sati u komadu stoga svojim fanovima, u šali, savjetuju da si ponesu i koji sendvič u slučaju da ogladne.

Hitova na pretek

'Ljubomorni ljudi', 'Dao bih sto Amerika', 'Dalmatinac sam', 'Evo mene, moji ljudi', 'Pokidat ću lance sve', 'Ima li nade za nas' i još bezbroj hitova koje najrađe pjevamo na feštama, čekaju vas u Areni Varaždin.

Tri kralja zabave već su napunila dvorane u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu, Zadru, Koprivnici, a u Sloveniji su nastupili u Ljubljani, Kopru i Novom Mestu, a interes za njihovim koncertima i dalje ne jenjava.

Od samog prvog nastupa u Čakovcu prije dvije godine, Tri kralja zabave postali su apsolutni hit što pokazuje da je publika željna dobre zabavne glazbe na kojoj su odrasle mnoge generacije.

Stavros, Grdović i Zečić pojedinačno su istinski kraljevi dobrog provoda, a kad udruže snage na pozornici, izvrstan provod i duga rasplesana noć su zagarantirani!

Komentari