veliki interes građana

VELIKA FOTOGALERIJA I na drugoj projekciji drive in kina tražilo se mjesto više...

Nakon što se prvog dana prikazivanja filma u drive in kinu smještenom kod varaždinske Arene tražilo mjesto više, slično je bilo i sinoć, kada se prikazivao film „Jumanji: Iduća razina“...
Objavljeno: 10.05.2020. 08:40

Zadnja izmjena: 10.05.2020. 08:51

Foto: Dino Možek

Nakon što se prvog dana prikazivanja filma u drive in kinu smještenom kod varaždinske Arene tražilo mjesto više, slično je bilo i sinoć, kada se prikazivao film „Jumanji: Iduća razina“.

Kao što smo već pisali, riječ je o projektu Grada Varaždina, Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Kina Gaj, kako  bi se doskočilo trenutnoj nemogućnosti redovitog rada kina uslijed epidemije korona virusa. S obzirom na interes građana, broj vozila za jučerašnji projekciju povećan je na 125, preporuča se nošenje maski, a parkirna mjesta organizirana su na način da bilo koje vozilo – u bilo kojem trenutku može nesmetano napustiti projekciju. Vozila su međusobno i dovoljno udaljena kako bi se ispoštivale sve protuepidemijske mjere. Iz protupidemijskih mjerea nisu organizirani sanitarni čvorovi (da se spriječi izlaženje iz automobila), ne možete se unositi alkohol, ali zato slobodno ponesete vlastite grickalice i druge napitke. Prije početka projekcije posjetitelji dobivaju upute o radio frekvenciji putem koje se pušta zvuk. Kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari