ULAZ SLOBODAN!!!

EKSKLUZIVNO Izravno iz Kijeva na sutrašnji Miss Varaždinske županije stiže i Jacques Houdek!

Objavljeno: 18.05.2017. 10:10

Zadnja izmjena: 18.05.2017. 10:46

Kao što smo i najavljivali, ovogodišnji izbor za Miss Varaždinske županije diže letvicu još više, a veliko iznenađenje koje ćemo upravo podijeliti s vama, naši dragi čitatelji – jest da će na sutrašnjem  izboru u varaždinskom HNK nastupiti i Jacques Houdek koji u Varaždin, kako bi nastupio na ovoj prestižnoj manifestaciji, dolazi izravno iz Kijeva.

Jacques Houdek cijelu naciju ostavio je bez daha svojim nedavnim nastupom na Eurosongu, a njegov ekskluzivni dolazak omogućili su Tomica Drvar i svikoncerti.eu. Jackques će tijekom Miss Varaždinske županije otpjevati nekoliko pjesama, uključujući – kako nam je potvrđeno – i pjesmu „My  Friend“ s kojom je nastupio na Eurosongu.

- Hvala Tomici, sjajan je! Sjajna vijest, oduševljeni smo i jedva čekamo! Ljudi, vidimo se sutra: HNK, 20.00 sati! Jedva čekamo – izjavila je za eVaraždin Ratka Marković, organizatorica ove manifestacije i vlasnica licence Miss Varaždinske županije.

Kao što smo već ranije najavili, na sutrašnjoj svečanosti nastupit će i Zsa Zsa, Matija Borščak, Gabrijela Hrženjak i Prvi srakarski tamburaši, te plesna skupina UPS Feel Romane Ratkaj. Uskoro saznajte i imena osoba koji će sjediti u žiriju!

ULAZ SLOBODAN!!!

Komentari