Eminem postaje boksač

Objavljeno: 16.12.2010. 17:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Filmski.net

Objavljeno je da Dreamworks planira snimiti novi film s reperom Eminemom. Film bi se trebao zvati 'Southpaw', a Eminem će glumiti mladog boksača koji brzo dolazi do uspjeha, ali ga jedna tragedija skida s vrha. Ipak, boksač se nastavlja boriti za novu titulu prvaka...

Kao i u većini sportskih filmova, priča zvuči strašno poznato, ali preporuka je scenarist filma, kreator 'Sinova anarhije' Kurt Sutter. Eminem dosad nije igrao nijednu glavnu ulogu osim one u filmu '8 milja' u kojem je u biti glumio samoga sebe, tj. repera iz Detroita koji ima probleme s majkom i bori se da ga priznaju kao glazbenika.

A karijeru repera pokušao je ostvariti dečko kome je Eminem bio veliki uzor - Robert Pattinson. Pattinson je gostovao kod Oprah i priznao da je sa svojom grupom zvanom 'Big Tub and the Tappy Cats' pokušavao oponašati Eminema i steći slavu, ali na kraju su shvatili da samo kradu stihove o 'odrastanju na ulici' i slične spike. Možda je bolje da se svatko drži svoga posla - Pattinson filma, a Eminem glazbe!


filmski.net

Komentari