eTV Magazin: GRAND PRIX Međimurci dodijelili Učiteljicama, nastupom osvojila i Jelena Žnidarić

Objavljeno: 13.11.2015. 12:44

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:13

Foto: FOTO/VIDEO Nikola Kokotec

U sportskoj dvorani Termi Sveti Martin jučer je održano trinaesto izdanje Međimurskog festivala zabavne glazbe.

Sudionici ovog tradicionalnog festivala vrhunska su glazbena imena iz Hrvatske, Slovenije i BIH, i to ne samo pjevači, nego i velik broj tekstopisaca te pisaca melodija i aranžmana hitova koje izvode neka od najpoznatijih imena hrvatske estrade. Stručni žiri u sastavu Tihomira Preradovića, Hane Tabaković, Damira Rodigera i Mladena Burnaća u četvrtak je tako u dvorani Termi Sveti Martin imao nimalo lak zadatak, dodijeliti ukupno 10 festivalskih nagrada.

Nagradu za najbolji najbolji scenski nastup tom prilikom osvojila je Jelena Žnidarić sa skladbom 'Živa sam', dok je nagrada za najbolji etno izričaj pripala Gordani Lach i Željku Grahovcu za skladbu "Stal sam se ja v jutro rano". Najboljim debitantom proglašena je grupa Barabe sa skladbom 'Žene su zakon', a za najbolji tekst nagrađen je  S.M. Milošević.

Pamela Ramljak sa skladbom "Ispod kože" proglašena je najboljim izvođačem, dok je kao najbolji aranžman nagradu odnio Amir Karlić za pjesmu koju je izveo miljenik mnogobrojne ženske publike Amir Kazić Leo "Javi se pod hitno". Skladba "Sama" Emine Arapović nagrađena je za najbolju glazbu. Kao najbolji interpret nagrađen je Alen Islamović za izvedbu skladbe "Alcatraz", dok su nagradu za cjelokupni umjetnički dojam osvojile Učiteljice sa skladbom "Šok" čiji je autor Dušan Bačić.

GRAND PRIX PUBLIKE prema odluci urednika radio postaja i interneta zasluženo je osvojila Paula Jusić sa pjesmom 'Jedino moje', dok su glavnu nagradu, GRAND PRIX MEF 2015., osvojile su sve popularnije Učiteljice sa skladbom "Šok".

Komentari