potvrđeno

Evo kojeg datuma Baby Lasagna nastupa na Špancirfestu, pripremite se za 'Rim Tim Tagi Dim'

'Njegov zarazni „Rim Tim Tagi Dim“ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada'
Objavljeno: 21.05.2024. 15:05

Zadnja izmjena: 21.05.2024. 15:11

Ovogodišnje izdanje Špancifesta održava se od 23. kolovoza do 1. rujna, a Baby Lasagna u Varaždin dolazi u utorak, 27. kolovoza, potvrdili su iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Nastupat će na glavnoj festivalskoj pozornici na Starom gradu.

- Njegov zarazni „Rim Tim Tagi Dim“ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta. Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album “Demons & Mosquitos“ pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama. Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj PAN pozornici pa tako i za onaj Baby Lasagne ulaznica- NEMA - poručili su iz TZ Grada Varaždina. 

Komentari