od 9. do 11. prosinca

Evo što donosi treći vikend popularnog Adventa u Varaždinu

U petak, 9. prosinca, s početkom od 19 sati grupa Eter svirat će legendarne pop/soul/funk/disco hitove te prenijeti žar na sve koje se nađu u blizini, dok će u subotu nastupiti Pava & Bend...
Objavljeno: 08.12.2022. 08:58

Zadnja izmjena: 08.12.2022. 08:58

Dolazi treći po redu vikend ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu, a mi vam u nastavku donosimo program za nadolazeći petak, subotu i nedjelju.

U petak, 9. prosinca, s početkom od 19 sati grupa Eter svirat će legendarne pop/soul/funk/disco hitove te prenijeti žar na sve koje se nađu u blizini, dok će u subotu nastupiti Pava & Bend. Kako navode organizatori, ova iznimno talentirana i uspješna kantautorica Pava okupila je uz sebe kvalitetnu grupu mladih glazbenika uz koju su njezine izvedbe dobile još veću snagu, a njihov koncert možete poslušati od 19 do 21 sat. Također, u subotu u 18:30 sati zapalit će se i treća adventska svijeća na vijencu kod katedrale, povodom čega će nastupati Zbor "Sion" župe Uznesenja BDM-Biškupec.

Lucija Job & Hrvoje Funda biti će ugodna glazbena kulisa na Trgu Miljenka Stančića u nedjelju 11. prosinca od 18 do 20 sati. Uz glazbenu kulisu moći ćete uživati u gastro ponudi na prigodnim ugostiteljskim kućicama. Također, svakodnevno je otvorena i popularna Ledena čarolija s Ledenim toboganom, kao i Kuća Djeda Mraza. 

Od ove je subote, ovisno o vremenskim prilikama, dostupna i radionica Off road na Dravi ili Rafting na Dravi na River ranču Svibovec Podravski. Radionica donosi nezaboravno iskustvo vožnje starim tokom rijeke Drave i njezinim okolišem terenskim vozilima za koje ne postoje nepremostive prepreke ili vožnje čamcima po labirintima dravskih rukavaca, uz jezeraca ili šljunčane sprudove na koje nije stupila ljudska noga.

Komentari