fešta uz dobar stari zvuk

FOTO: 9. rođendan TTS-a proslavljen uz Juricu Pađena & Aerodrom i kultne pjesme 80-ih - pogledajte kako je bilo

Već po tradiciji prvi vikend u studenom rezerviran je za proslavu godišnjice Tts Sport Centar Varaždin i Maraschino Craft bara, a tako je bilo i ovog 9. puta kada je Varaždince zabavljao Jurica Pađen & Aerodrom. Zavirite u našu fotogaleriju. 
Objavljeno: 04.11.2018. 08:59

Zadnja izmjena: 04.11.2018. 09:23

Foto: Viktor Hranić

Već po tradiciji prvi vikend u studenom rezerviran je za proslavu godišnjice Tts Sport Centar Varaždin i Maraschino Craft bara, a tako je bilo i ovog 9. puta kada je Varaždince zabavljao Jurica Pađen & AerodromZavirite u našu fotogaleriju. 

Program je započeo iluzionist Guy Pardillos koji je svima prisutnima uljepšao večer s Close-up Magic programom u kojem iluzionist dolazi za vaš stol i zabavlja vas trikovima s priručnim rekvizitima s vašeg stola.

Nakon intra s Guyem na red su došle glavne zvijezde večeri, grupa Jurica Pađen & Aerodrom koji su zasvirali svima drage i poznate pjesme bendova u kojima je jurica svirao, ali i drugih bendova iz novog vala 80-ih godina. Za ostalu 'mjuzu' i zabavu tijekom večeri pobrinuo se DJ Krnya s probranim repertoarom 80' & 90'.

 

Komentari