Iako svaka djevojka još od djetinjstva sanja kako će jednoga dana stati pred oltar u dugoj, bijeloj vjenčanici, ovakvo tradicionalno vjenčanje nije bio slučaj za Anju i Davora Kušena, što naravno ne znači da je bilo manje posebno - dapače, ovo vjenčanje jedno je od posebnijih koje smo vidjeli u zadnje vrijeme u našem kraju. 

12. kolovoz poseban je datum za ovaj varaždinski bračni par. Prije pet godina na motorijadi u Varaždinu Anja i Davor su započeli svoju vezu, a vjenčali su se ove godine, također na isti datum. Prošle godine u kolovozu,dobili su sinčića Liama kojem je termin bio također 12. kolovoza, no maleni je zakasnio tri dana. Kako priča Anja, ona i Davor dijele strast prema motorima i otkada su u vezi, zajedno putuju na njihovim ljubimcima. 

- Vozili smo se sami, s ekipom iz motokluba Miners MC, a kad mi je brat Tomislav posudio svoj motor onda smo Davor i ja, svaki na svom motoru, malo lutali okolo. Volim ja još uvijek motore, ali od kad sam saznala da sam trudna do ove naše svadbe nisam se vozila. Čekam da Liam još malo naraste i onda ja opet sjedam iza Davora da zajedno napravimo neke kilometre kak smo to radili prije par godina.- govori nam Anja

Iako se mnogima ovo vjenčanje može učiniti pomalo čudnim, za Anju i Davora to je bilo jedino logično pošto žive takav život. Umjesto svečanog odijela, bijele vjenčanice i svatovskih pjesama oni su svojim kreativnim idejama koji opisuju njihov stil života ovom vjenčanju dali poseban sjaj.

- Mamu sam na to pripremala dosta dugo, sva sreća pa je tata bil podrška od prvog dana i uspjeli smo ju uvjeriti da bude fenomenalno – kako je i bilo na kraju krajeva.- napomenula je Anja.

Bez obzira na to bila vjenčanica zelena ili bijela, nosi li mladoženja odijelo ili bajkerski prsluk i kakva glazba svira na vjenčanju - pogled u očima ovog mladog para govori nam kako ni u jednoj drugoj kombinaciji ne bi bili sretniji nego što su bili tada. 

 

 

 

Komentari

15.08.2017. 18:24h Zadnja izmjena: 15.08.2017. 18:25

Foto: Marrtinez Photography