80.000 pregleda spota "nesrećo moja"

FOTO: Evo kako je bilo na premijeri singla Matije Boršćaka koji na YouTubeu obara rekorde

Objavljeno: 14.01.2017. 19:14

Zadnja izmjena: 14.01.2017. 19:19

Foto: Viktor Hranić

U svega tjedan dana spot za singl prvijenac Matije Boršćaka „Nesrećo moja“ (pogledaj OVDJE), nastao u eProdukciji, na YouTubeu je prikupio 80.000 pregleda, a sinoć je, kako je i najavljeno, Matija po prvi put pjesmu s kojom kreće u samostalnu karijeru izveo uživo sa svojim novim pratećim bendom.

Premijera singla održana je u Barflyu u Varaždinu, gdje je Matija iskoristio priliku i zahvalio se okupljenoj publici na podršci njegovom radu, ali najavio i novu pjesmu koju će izdati, kako je tom prilikom rekao, krajem veljače, te je otkrio i njezin naslov: „Maskenbal“.

Na koncertu koji je potrajao do duboko u noć, Matija je priredio pravu zabavu za sve okupljene, prema kakvima je i poznat kako u domaćem kraju tako i šire, jer u „nogama“ ovog talentiranog i akademski obrazovanog glazbenika, pjevača, poliinstrumentalista i producenta, već je puno „utakmica“.

Za pjesmu „Nesrećo moja“ ponovno je istaknuo da je „pronašla njega“, a on oko sebe je, kako kaže, napokon okupio ljude koji svojim predanim radom, zajedno s njime, snove čine mogućima. Naime, cijeli život, kao vjerojatno i svaki pjevač, sanjao je o samostalnoj karijeri i sada više ništa ne namjerava prepustiti slučaju.

Na tom putu mi mu želimo puno sreće, da 2017. bude njegova godina, a u nastavku vam donosimo fotogaleriju sa sinoćnje premijere.

 

Komentari