trofej grada varaždina

Foto - Preko 300 vrsnih plesača natjecalo se sinoć u Varaždinu

Objavljeno: 23.10.2022. 07:24

Zadnja izmjena: 23.10.2022. 07:24

Foto: Boris Matijašec

Sinoć je u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održan tradicionalni spektakularni Trofej grada Varaždina 2022 (OPEN i bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima) na kojem se sudjelovalo više od 300 natjecatelja.

Natjecatelji su se varaždinskoj publici predstavili u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinsko-američkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep). Večernji dio u kojem su sudjelovali najbolji natjecatelji započeo je svečanim otvorenjem te defileom svih sudionika. 

Ove godine Trofej Grada Varaždina bio je najbrojniji po broju natjecatelja što je potvrda uloženog truda i rada svih koji sudjeluju u pripremi i organizaciji ove uspješne gospodarskoturističke manifestacije u Gradu Varaždinu. Nastup mnogih vrhunskih plesača iz različitih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Srbija, pratio je i ocjenjivao domaći panel sportskih sudaca te sportskih sudaca iz Srbije, Slovenije i San Marina.

Komentari