nogometna euforija

FOTO: HDZ-ovi vijećnici na Županijsku skupštinu stigli svi u "kockastom"

Upravo na ovoj sjednici glasovat će se o priznanju Varaždinske županije nogometnom izborniku Zlatku Daliću, a jučerašnja sjednica Gradskog vijeća također je započela čestitkom Vatrenima od strane predsjednika Damira Habijana...
Objavljeno: 11.07.2018. 09:40

Zadnja izmjena: 11.07.2018. 09:49

Foto: Luka Šalamun

Na sjednici Županijske skupštine koja je započela u ovim trenucima, vijećnici Hrvatske demokratske zajednice pojavili se odreda odjeveni u „kockaste“ majice hrvatske nogometne reprezentacije.

Predsjednik Županijske skupštine Alen Runac pokazao je pritom majicu na kojoj je otisnuto njegovo ime, a upravo na ovoj sjednici glasovat će se i o priznanju Varaždinske županije nogometnom izborniku Zlatku Daliću. Jučerašnja sjednica varaždinskog Gradskog vijeća također je započela čestitkom Daliću i reprezentativcima od strane predsjednika Damira Habijana i pljesak vijećnika, a bilo je riječi i o organiziranju dočeka. Naime, uz Dalića u stožeru reprezentacije još su četiri Varaždinca pa je pitanje dočeka „potegnuo“ Čehokov vijećnik Denis Mladenović. Prema neslužbenim informacijama, doček u Varaždinu trebao bi se održati u utorak 17. srpnja, dan nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu na Trgu bana Jelačića. Ovog tjedna nakratko je u kockasto "obojana" i službena zastava Grada Varaždina, dok je na ulazu u Varaždin osvanuo i jumbo plakat posvećen Zlatku Daliću "Ponizan, a velik".

Komentari