FOTO: Jesenska moda na varaždinskom Korzu

Objavljeno: 06.10.2015. 14:06

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:19

Kako Animatori pjevaju, početkom mjeseca listopada i službeno smo ušli u jesenje doba godine kada ljudi maštaju o novom ljetu, a starog već se sjećaju. Dok užurbano spremamo kratke rukave i sa tavana izvlačimo zimske kapute, na varaždinskom su Korzu modni znalci došli na svoje i pokazali svoje omiljene jesenske kreacije.

Praćenje trendova

Prema danas viđenom, može se zaključiti kako neke Varaždinke i Varaždinci nimalo ne zaostaju za modnim trendovima sa zagrebačkih trgova i popularnih ulica te u stopu prate moderne novitete ove sezone. Tamnije jesenske boje, široka paleta modnih dodataka od šalova pa sve do velikih šešira, neizostavne jesenske sunčale naočale te raznolik odabir obuće glavni su elementi naših modernih sugrađana, a mi Vam u fotogaleriji donosimo one najzanimljivije.

Odličan izbor haljine koja prati liniju tijela, otkriva glavne tjelesne atribute a opet, zbog pencil dužine, ne otkriva previše.  Cipele i kožna jakna usklađene sa modnim detaljima, a ukupan outfit dopunjenje jednostavna frizura kojom bi se svatko istaknuo u masi. 

Zanimljiv i živahan izbor boja dokazuje kako obične traperice netrebaju biti dosadne već se itekako mogu uklopiti u moderni jesenski outfit. Iako ova kombinacija ne oblikuje modnim dodacima, zasigurno će je svatko zapaziti zbog osebujnih sunčanih naočala koje su usklađene sa jesenskom jaknom. 

 

 

Komentari