kako je bilo

Foto - Legendarni Halid Bešlić sinoć napunio šator u Ludbregu

Ova tradicionalna višednevna manifestacija traje cijelog tjedna, a vjerski događaji popraćeni su brojnim zabavnim, glazbenim i sportskim događajima. Tako je sinoć na pozornicu stao poznati Halid Bešlić, a danas navečer sve Ludbrežane i posjetitelje čeka koncert Jasmina Stavrosa i grupe "Ljubavnici"...
Objavljeno: 03.09.2022. 08:51

Zadnja izmjena: 03.09.2022. 22:45

Foto: Boris Matijašec

Dani ludbreške Svete Nedjelje tradicionalno se održavaju krajem kolovoza i početkom rujna, a središnje misno slavlje održat će se sutra od 9:45 sati kada počinje procesija hodočasnika, nakon čega slijedi misa. 

Ova tradicionalna višednevna manifestacija traje cijelog tjedna, a vjerski događaji popraćeni su brojnim zabavnim, glazbenim i sportskim događajima. Tako je sinoć na pozornicu stao poznati Halid Bešlić, a danas navečer sve Ludbrežane i posjetitelje čeka koncert Jasmina Stavrosa i grupe "Ljubavnici".

Podsjetimo, u nedjelju glavno misno slavlje započinje procesijom hodočasnika od Župne crkve do Svetišta. Svetu misu predvodi mons. Ivan Šaško, pomoćni zagrebački biskup, uz suslavlje domaćina mons. Bože Radoša i mons. Josipa Mrzljaka te ostalih gostiju i brojnih svećenika (uz direktan prijenos Svete mise na HRT i program)

Komentari