Varaždinska županija

Foto - Manifestacija 'Kak je bilo negdar, a kak je denes – Božić f Črncu' u Biškupcu

Objavljeno: 03.12.2023. 17:39

Zadnja izmjena: 03.12.2023. 17:43

Udruga žena „Zipka“ Črnec Biškupečki u Društvenom domu u Biškupcu organizirala je manifestaciju pod nazivom „Kak je bilo negdar, a kak je denes – Božić f Črncu“, uz kulturno-umjetnički program i sudjelovanje KUD-a Vinica i Udruge žena „Preslica“ iz Sračinca, izvijestili su iz Varaždinske županije.

Zamjenica župana Silvija Zagorec u svom je govoru naglasila kako nema ljepšeg razdoblja u godini nego upravo ovog predbožićnog vremena u kojem do izražaja dolazi optimizam članova i članica mnogobrojnih udruga koje djeluju na području upanije.

- Vi ste jedna od najmlađih udruga na našem području, osnovani ste prije nekoliko mjeseci, ali želja i entuzijazam koje ulažete u rad udruge govore u prilog tome da ćete ubrzo postati jedan od najboljih promotora ovog kraja, odnosno prigradskog naselja – rekla je zamjenica Zagorec.

Okupljenima se obratio i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković , poželjevši članicama udruge poželio puno uspjeha u njihovom daljnjem radu, izvijestili su iz Županije. 

Komentari