party godine na aquacity

FOTO Na Areni Cool Beat partijalo 800 partijanera do zore

Objavljeno: 22.06.2017. 18:29

Zadnja izmjena: 22.06.2017. 18:29

Čak 800 partijanera partijalo je do ranojutarnjih sati na jučerašnjem Arena Cool Beat party koji se održavao na Aquacity i na kojem su nastupali već provjereno dobri DJ-evi Jazzy Lee, Pintha InDaHouse i domaćin Kay Zrill.

>> I ove godine na Aquacity partijaneri dolaze na svoje - Arena Cool Beat

- Iza nas je 7. rođendan Arena Cool Beat projekta, partijalo se u ugodnom ambijentu terase restorana, a sve je prošlo bez i jednog incidenta. Obzirom na velik broj okupljenih, možda ćemo kroz ljeto održati još nekoliko ovakvih ili sličnih evenata. - rekao je domaćin i organizator Kay Zrill.

Atmosfera već pri samom dolasku na Aquacity bila je vrhunska. Od rasvjete, dovoljnog broja šanka i ugodne atmosfere na terasi restorana, pa sve do odličnog raspoloženja naših DJ-eva koji su dizali publiku do jutra. Već na početku eventa, mladi su uživali i u druženju s ekipama duž obale, ali u jednom trenutku muzika je napravila svoje. S rukama u zraku, šarenim outfitovima, u uzavreloj atmosferi plesu nije bilo kraja. 

- Jako sam zadovoljan što opet nastupam pred svojom domaćom publikom i što nas se opet skupilo u ovako velikom broju. Osjećam se odlično! - rekao je odlično raspoložen Pintha InDaHouse.

Ovaj događaj posjetili su i gosti iz susjednih županija. Arena Cool Beat zaista je dokazao kako su mladi još uvijek željni ovakve vrste zabave stoga se nadamo da će se ponoviti, i to što prije.

 

Komentari