FOTO: Nova nada za varaždinsku modnu industriju

Objavljeno: 24.10.2015. 18:05

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 09:34

Foto: Siniša Sović

Dok su Varaždinci danas na Korzu uživali u toplim kestenima, Varaždinke su uglavnom gravitirale prema Gajevoj ulici gdje je predstavljena nova lokacija i nova kolekcija varaždinskog modnog butika Mis. Nove modne kreacija, fina zakuska i dobro društvo dovoljan su razlog zbog kojeg su mnogobrojne Varaždinke popratile ovaj događaj.

Ponuda za žene, majke, bakice
Trgovina Mis u vlasništvu je Sanje Lehner koja u modnim vodama uspješno pliva već 20 godina koliko postoji i butik koji je nedavno preselio na novu lokaciju i sada se nalazi u Gajevoj,12. U želji za promocijom noviteta u poslovanju, Lehner je organizirala malu modnu reviju na kojoj su predstavljeni najnoviji modeli mnogobrojnih modnih brendovi dostupni u trgovini.

- U našoj ponudi mogu uživati sve žene u dobi od 25 pa čak 90 godina, jer smo sigurni kako će svaka od njih pronaći nešto za sebe, za svaku formalnu ili neformalnu prigodu. -tvrdi Lehner

Domaći proizvod garantira kvalitetu
U ponudi dućana nalaze se modeli uglavnom domaće proizvodnje te najnoviji trendovi njemačkog i kanadskog tržišta, no u skorašnje vrijeme planira se i realizacija poslovne suradnje sa Italijom na što je vlasnica trgovine posebno ponosna, budući da se radi o jedinoj hrvatskoj trgovini koja bi trebala surađivati sa poznatim talijanskim brendovima. U razgovoru smo se osvrnuli i na sve veću invaziju kineskog modnog tržišta na domaćem području, što iznenađujuće, nije problem ovog dućana.

- Kupci će uvijek prepoznati kvalitetu i dobar proizvod, što je slučaj u našem dućanu. Bez obzira na više cijenu u odnosu na inozemnu odjeću, naši proizvodi još uvijek jako dobro pronalaze svog kupca, izjavila je Sanja Lehner.

Valja spomenuti kako su spomenutu modnu revije odradile „svakodnevne žene“ kojima je ovo bila izvrsna prilika da, barem nakratko, budu mažene i uređene onako kako zaslužuju.

Komentari