pogledajte

Foto - Ovo su finalistice prestižnog 'Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije'

Riječ je o respektabilnom izboru u kojem se biraju najljepše djevojke diljem Hrvatske i po županijama koje se onda natječu na finalnom izboru, a ona najljepša ponijet će titulu ‘Miss Beauty Hrvatske’...
Objavljeno: 14.04.2024. 20:59

Zadnja izmjena: 15.04.2024. 09:48

Foto: Lidija Filipović (Na fotografijama su natjecateljice, organizatorica te vlasnica frizerskog salona)

U Varaždinu je danas održano fotografiranje djevojaka za njihovo medijsko predstavljanje u sklopu Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije i Influencer marketing čije su direktorice Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec, a casting menadžerica je Valerija Vlah.

Riječ je o respektabilnom izboru u kojem se biraju najljepše djevojke diljem Hrvatske i po županijama koje se onda natječu na finalnom izboru, a ona najljepša ponijet će titulu ‘Miss Beauty Hrvatske’. Vlasnice ovog autorskog projekta 'Timeless Beauty' i 'Izbor Miss Beauty Hrvatske' su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

Kako ističu organizatorice, prošle godine uspješno su organizirale Izbor za Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije koji je uvršten u organizaciju najvišeg rang i najbolju izvedbu izbora ljepote. Cilj im je isto pružiti i Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, a finalno natjecanje za održat će se 29. travnja u hotelu Turist. Nakon izbora održat će se VIP party.

Komentari