tri najljepše iz našeg kraja

FOTO Paula Hublin nova je miss Varaždinske županije

Objavljeno: 19.05.2017. 23:11

Zadnja izmjena: 20.05.2017. 07:24

Foto: Viktor Hranić/Luka Šalamun

U prepunoj koncertnoj dvorani varaždinskog HNK-a večeras je između osam prekrasnih finalistica odabrana najljepša - Paula Hublin, kojoj će prva pratilja biti Nora Dominko, a druga - Mateja Marget.

Glamurozni show koji je držao gledatelje bez daha više od dva sata ponudio je obilje glazbe, plesa i prije svega prirodne mladenačke ljepote naših finalistica. Plesom su nas zadivile uvježbane i kreativne djevojke iz Univerzalnog plesnog studija Feel Romane Ratkaj, kao i jako dobro držeće Mame. Glazbu su izveli Gabrijela Hrženjak, Zsa Zsa, Prvi srakarski tamburaši, violinistica Sha Sha Chuite, pjevač Matija Boršćak, a vrhunac glazbenog dijela ove večeri definitivno je bio trenutak kad se na pozornici pojavila naša zvijezda Eurosonga fenomenalni Jacques Houdek.

Cure u vrhunskim kreacijama

Ipak ono najljepše ponudile su finalistice, koje su se u više navrata pojavljivale na sceni odjevene u raznim kreacijama - od casual odjeće u kojoj su plesale uz zvuke pjesme George Michaela, zatim u military modi MB designa, pa kao anđeli, a potom i u vjenčanicama. Odgovarale su i na pitanja članova žirija - i uspijevale savladati tremu, vladajući raznolikim temama. Ovaj zadivljujući festival ljepote bio je i humanitarnog karaktera pod nazivom "Ljepota sa svrhom" - u kojima misice koriste svoju titulu i popularnost kako bi skrenule pozornost javnosti na različite osjetljive teme.

Na kraju je žiri imao uistinu tešku zadaću pred sobom da od osam naših prekrasnih djevojaka izaberu tri najljepše. Druga pratilja je studentica 3. godine Geotehničkog fakulteta Mateja Marget, prva pratilja - koja će upasti na izbor za Miss Hrvatske u slučaju spriječenosti pobjednice - osamnaestogodišnja je Nora Dominko. Na kraju je žiri punih 112 bodova dodijelio Pauli Hublin iz Brezničkog Huma - učenici Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu. Još jednom čestitke svim djevojkama, a Pauli želimo uspjeh na natjecanju za Miss Hrvatske - pa i na onom svjetskom. 

Evo velike fotogalerije:

Komentari