novosti u restoranu

Gotovo je preuređenje, McDonald's u Varaždinu danas ponovno otvoren

Piše: Iva Habulan

Objavljeno: 17.11.2021. 09:14

Zadnja izmjena: 17.11.2021. 09:44

Foto: Dino Možek

Krajem srpnja ove godine krenuli su radovi na obnovi unutarnjeg i vanjskog prostora McDonald's-ove poslovnice u Varaždinu, a radovi su posljednjih dana privedeni kraju i danas je restoran ponovno otvoren.

Osim novouređenog gornjeg kata restorana, McDonald's u Varaždinu sad ima osvježen, moderan dizajn interijera i novu zimsku terasu.

Uz to, unaprijeđen je i novim načinom pripreme hrane - ona se odsad i u Varaždinu priprema tek nakon što gosti naruče. Uz klasično naručivanje na blagajni, postavljeni su i samposlužni kiosci - njih osam. Kiosci omogućavaju da gosti nesmetano prouče menu, izaberu, naruče te na kiosku odmah mogu i platiti. Moguće je također i naručiti na kiosku, te platiti na blagajni.

Odsad je u McDonald's-u dostupna i usluga posluživanja za stolom. Prilikom narudžbe na kiosku, gosti mogu uzeti lokator s brojem pomoću kojeg će naši djelatnici pronaći njihov stol, te za to vrijeme sjesti dok se narudžba priprema. Usluga je praktična za goste u većem društvu, obitelji s djecom, ali i za sve ostale.

Nedavno je uvedena i digitalna kartica lojalnosti u McDonald's aplikaciji, koju gosti prilikom svake narudžbe mogu skenirati i tako skupljati bodove koje će kasnije zamijeniti za besplatne proizvode.

Restoran nakon preuređenja ima 86 sjedećih mjesta, no zbog trenutnih covid mjera, dostupna su 34 sjedeća mjesta.

Komentari