pogledajte

Foto - Popularne 'Učiteljice' svojim koncertom otvorile ovogdišnje Janino u Vinici

Inače, sveta Ana je vinička župna suzaštitnica, zaštitnica trudnica i kršćanskih supruga, majki i baki, odgojiteljica i vjeroučiteljica. Obilježavanje blagdana sv. Ane nastavlja se u nedjelju 24. srpnja u 19 sati kad će biti blagoslov obnovljenog kipa Sv. Ane u Vinici (nasuprot Konzuma)...
Objavljeno: 23.07.2022. 08:56

Zadnja izmjena: 23.07.2022. 09:01

Foto: Boris Matijašec

Sinoć je počelo obilježavanje blagdana Sv. Ane u Općini Vinica, a pred brojnu publiku na pozornicu su stale popularne "Učiteljice".

Mještane i posjetitelje povodom Janina u Vinici očekuje bogat zabavni, glazbeni i kulturni program, u sklopu čega će danas publiku zabavljati Mladen Grdović. 

Inače, sveta Ana je vinička župna suzaštitnica, zaštitnica trudnica i kršćanskih supruga, majki i baki, odgojiteljica i vjeroučiteljica. Obilježavanje blagdana sv. Ane nastavlja se u nedjelju 24. srpnja u 19 sati kad će biti blagoslov obnovljenog kipa Sv. Ane u Vinici (nasuprot Konzuma). Blagdan se tradicionalno obilježava svečanom svetom misom u crkvi Sv. Marka ev. 26. srpnja u 11 sati, a ispred crkve održava se proštenje. 

Komentari