provod u gradu

Foto - Posljednji dan ovogodišnjeg Špancirfesta privukao brojne posjetitelje

Uz brojne zabavne programe za sve uzraste, ovogodišnji festival na velikoj pozornici kod Starog grada zatvara popularni LET3, dok je pozornica kod Vile Bedeković rezervirana za koncert Vatre i Bože Vreće...
Objavljeno: 28.08.2022. 20:07

Zadnja izmjena: 28.08.2022. 20:07

Foto: Boris Matijašec

Stigao je i zadnji dan 24. po redu Špancirfesta koji je ove godine priredio brojne koncertne i performerske spektakle, a posjetiteljima je ovo ujedno i posljednja ovogodišnja prilika da prošpanciraju gradskim ulicama u festivalskoj atmosferi.

Uz brojne zabavne programe za sve uzraste, ovogodišnji festival na velikoj pozornici kod Starog grada zatvara popularni LET3, dok je pozornica kod Vile Bedeković rezervirana za koncert Vatre i Bože Vreće. U sklopu LOOP glazbene klinike održavale su se radionice, dok su u par navrata prolaznike zabavljali bubnjari Brincadeira. Na Kapucinskom trgu ponovno je otvoren Špancir burger festival, a brojni posjetitelji također partijaju u Vinskom gradu, Carlsberg gastro i party zoni te na Stančiću. Kako izgleda posljednji dan omiljenog Špancirfesta, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari