šumska idila

Foto - Poznata varaždinska mezzosopranistica udala se na obroncima Ivančice

Objavljeno: 25.07.2022. 18:35

Zadnja izmjena: 25.07.2022. 20:11

Foto: Iva & Vedran Weddings

Varaždinska mezzosopranistica Margareta Matišić proteklog se vikenda kod Ivančice udala za računalnog programera i vlasnika informatičkog obrta "Probit" Alana Gregorinčića.

Kako prenosi Gloria, 130 uzvanika u "Šumskoj vili" na obroncima Ivanščice, Margareta Matišić u vjenčanici Milla Nova by Lorenzo Rossi, Alan Gregorinčić u Varteksovom odijelu te party do jutarnjih sati uz MozArt Band, najkraći je opis vjenčanja varaždinske mezzosopranistice i njenog odabranika, računalnog programera. 

- Sve je ispalo super, a drukčije nije ni moglo jer smo vjenčanje pripremali punih godinu i pol. No, stresa nije nedostajalo, jer smo posljednjih šest mjeseci uz sve svoje poslovne obaveze, moje probe i predstave u Zagrebu, te posao u školi u Varaždinu, renovirali kuću. Svidio nam se rustikalni ambijent i odlučili smo se za vjenčanje na otvorenom. Večer je započela domjenkom, a nakon vjenčanja smo uzvanike počastili večerom i partyjem do jutra uz sedmero glazbenika multiinstrumentalista iz MozArt Banda - rekla je mezzosopranistica Matišić.

Komentari