kandidatkinja za načelnicu

Foto - Valerija Paljak jučer u Sračincu nije mogla proći nezapaženo

Piše: eMagazin

Objavljeno: 11.04.2021. 08:46

Zadnja izmjena: 11.04.2021. 08:49

Foto: Arhiva

U moru crnih i tamnoplavih muških odijela koja su ove subote „okupirala“ Sračinec, kaput Valerije Paljak u vedroj crveno-bijeloj teksturi nije mogao proći nezapaženo, baš kao ni njezino dobro raspoloženje i široki osmijeh.

Kao što je poznato, Valerija Paljak kandidatkinja je za načelnicu Općine Sračinec, koja će se za spomenutu dužnost ove godine natjecati po drugi put. Inače je prosvjetna djelatnica – ravnateljica Osnovne škole Petrijanec, majka četvero djece; već je i baka, te supruga državnog tajnika u Ministarstvu obrazovanja, Tomislava Paljka.

Valerija Paljak, zajedno sa svojim suprugom, bila je jedna od prvih koja se pridružila novosnovanoj stranici „Reformisti“ prije nekoliko godina, iskazavši ubrzo i ambiciju da preuzme upravljanje općinom. Na pitanje što bi pritom promijenika, nedavno je odgovorila:

„Sigurna sam da bi nakon 20 godina Sračinec dobio svježinu, nove ideje i novu energiju. Svakako mogućnost realizacije mnoštva manjih, ali i nekoliko velikih projekata koji se nalaze u našem izbornom programu, o kojima ćemo ubrzo progovoriti. Usuđujem se reći da bi se na čelu općine osjetio kulturni, civilizacijski pa i duhovni pomak. I da, transparentnost i zakonitost sasvim sigurno ne bi bile upitne.“

Komentari