FOTO: U nadolazećoj modnoj jeseni nosit ćemo vječnu crvenu i petrolej plavu

Objavljeno: 19.09.2015. 20:01

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 08:35

Foto: Nikola Kokotec

Vječna crvena, elegantna petrolej plava i nezaobilazna crna glavne su boje kojima ćemo ove jeseni šetati gradskim ulicama, a iz mode ni ove jeseni ne izlazi koža.

Lepršave haljine i kožne bajkerske jakne za večernje izlaske, mala crna haljina uz elegnatni kaputić za poslovne odjevne kombinacije te nezaobilazni kombinezoni u elegantnoj petrolej plavoj boji još uvijek ne izlaze iz mode, a to se moglo vidjeti i na večerašnjoj modnoj reviji koju je za svoje posjetitelje već tradicionalno organizirao Lumini centar.

Za predstojeće hladnije dane svoje nove kolekcije predstavile su trgovine New Yorker, Deichmann, C&A, Galileo, Benetton, Europa 92, Labor, SportVision, Top Shop, Tom Tailor, s.Oliver i mnogi drugi koji se nalaze u sklopu Lumini centra.

Posjetitelji su vidjeli trendove za jesen/zimu 2015./2016. u svečanim, casual, večernjim, sportskim te spavaćim izdanjima. Za izbor modela pobrinuo se stilist Predrag Brkljač.

Osim mode, u Luminiju nije nedostajalo ni dobre zabave, jer juniorke 'Feel It' i dječaci 'Born To Feel odradili su svoj prvi nastup ove sezone. Za glazbeni dio pobrinuo se duo iz benda Mel & The Mindmills, a segment večerašnje modne revije pogledajte u fotogaleriji.

Komentari