'jedna je jedina'

Foto - U Varaždinu snimljen spot za navijačku pjesmu kojom će se bodriti Vatreni na Euru 2024

Pjesma je snimljena za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem...
Objavljeno: 27.05.2024. 18:27

Zadnja izmjena: 28.05.2024. 12:58

Foto: Lidija Filipović

Nakon snimanja kadrova za spot u Vukovaru, na Stadionu NK Varaždin danas je snimljen videospot navijačke pjesme "Jedna je jedina" autora glazbe i teksta, hrvatskog branitelja Dražena Popijača - Pupija.

Pjesma je snimljena za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem. Pjesmu pjevaju Dražen Popijač Pupi i Zvonko Kovačić Lićo, a izbornik Zlatko Dalić je gost, odnosno narator u uvodnom dijelu pjesme. U snimanju spota su, uz Varaždince, sudjelovali i pripadnici 204. Vukovarske brigade i dječji zbor "Vukovarski golubići". Kako je rekao sam autor Popijač, ideja je bila na neki način spojiti Varaždin i Vukovar pjesmom, a projekt je podržao i Dalić.

- Suradnja s Pupijem traje već dugi niz godina i ovo je samo jedan nastavak svega toga. S obzirom da je on napisao i pjesmu za NK Varaždin, tako je došla i ideja za hrvatsku reprezentaciju. Tu su i svi hrvatski branitelji koji su mogli sudjelovati, od Tigrova, Roda, Puma, 104. i tako dalje - rekao je Robert Puja, predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade "PUMA".

Komentari