rock spektakl

Franz Ferdinand i Jocker Out danas na Špancirfestu - ulaz na koncert besplatan!

Objavljeno: 21.08.2023. 13:05

Zadnja izmjena: 22.08.2023. 08:18

Varaždinska gradska jezgra od prošlog je petka pretvorena u najveću pozornicu na otvorenom, na kojoj se održava jubilarno, 25. izdanje Špancirfesta, najvećeg uličnog festivala, kojim već tradicionalno slavimo kraj ljeta.

Glazbena atmosfera je uzavrela i s nestrpljenjem se očekuje dolazak headlinera Franza Ferdinanda te njihove predgrupe Joker Out, koji će sutra nastupiti na glavnoj festivalskoj PAN pozornici Stari grad. Škotske glazbene zvijezde na Špancirfest, prema njihovim riječima, dolaze s pravim rock spektaklom, a show priprema i mladi slovenski bend Joker Out, koji se nakon turneje po UK bacio na snimanje novog singla i puni energije stižu u Varaždin. Velika im je čast što će podijeliti pozornicu baš s Franz Ferdinandom, autorima modernog britanskog zvuka, jer se u tom pravcu i sami često glazbeno pronalaze.

Ulaz na koncert je besplatan, kao i na sve ostale koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici. Besplatno je i uživanje u odličnim nastupima performera, koji gradom šire nevjerojatnu količinu pozitivne energije. Dolaze iz 10-ak zemalja svijeta i garantiraju energične, atraktivne i iznimno šarene nastupe na ulicama i trgovima povijesne jezgre.

Komentari