Goran Bare i Majke u varaždinskoj Areni 01.06., krajem lipnja i TBF

Objavljeno: 14.05.2012. 13:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Facebook

I kada smo već mislili da je kraj koncertnim uzbuđenjima u dvorani na Dravi, ovog proljeća, iznenadili su nas novim poslasticama. U Varaždin će tako u lipnju stići krema domaće glazbe, sudeći po osvojinim Porinima. Legendarne Majke, predvođene osebujnim Goranom Baretom, svirat će 1. lipnja, a 29. lipnja u Varaždinu će gostovati i splitski TBF, bend koji također polako stiče kultni status...

U suorganizaciji Max Bogl Tehnobetona i Promo media započinje projekt „Arena Club“ koji će obuhvatiti 7 koncerata do kraja godine. U sklopu ovog projekta pokušati ćemo publici dočarati klubsku atmosferu. Koncerti će se održavati na parteru (posebno pripremljenom) Arene Varaždin.

Prvi koncert biti će jednog od najboljih rock sastava: Gorana Bareta i Majki, ovogodišnjih laureta Porina (dobitnici 6 nagrada, hita godine i pjesme godine). Koncert će se održati 1. lipnja u 21 sat i sigurno će svim posjetiteljima dati pravu dozu rock zabave.

Drugi koncert održat će se 29. lipnja i na njemu će nastupiti također ovogodišnji laureati Porina (2 nagrade, album godine) splitski sastav TBF. Sljedeći događaj je predviđen za kraj srpnja, a zasad se ne zna izvođač. Već od idućeg tjedna bit će poznati svi ostali detalji ova dva nastupa.

Arena Club novi je projekt koji će posjetiteljima ponuditi nešto novo, poseban vizualni i glazbeni ugođaj, po uzoru na urbane klubske scene.

 A do navale po vaše ulaznice, poslušajmo hit godine...

Komentari