dječji fašnik u novom marofu

Gradonačelnik Siniša Jenkač u fašničkom odijelu spremno pozirao s malim maškarama

Objavljeno: 18.02.2017. 17:09

Zadnja izmjena: 19.02.2017. 12:20

Foto: Fotografija čitatelja

Da je na današnjem Dječjem fašniku u Novom Marofu bilo uistinu veselo i lijepo, te da u Fašniku mogu sudjelovati svi, neovisno o godinama ili svojoj funkciji, dokazuje nam i reakcija čitateljice koja nam je poslala fotografije gradonačelnika Siniše Jenkača s mališanima.

Čitateljica nije štedjela ni pohvale za novomarofskog gradonačelnika za kojeg kaže da je :'uvijek pozitivan, realan, marljiv i veseo, te se s tolikim veseljem slikao i prigrlio djecu'.

<<FOTO: Veselo, šareno i rasplesano je bilo danas na Dječjem fašniku u Novom Marofu

Uz brojne radosne i šarene mališane teško je ostati ozbiljnog lica i ne sudjelovati, pa je i gradonačelnik obukao svoje fašničko odjelo, te spremno pozirao s malim maškarama.

Gradonačelnik Jenkač je nakon predaje vlasti maškarama izjavio: 'Zaista je prekrasno bilo vidjeti naše najmlađe mještane kako ponosno šeću u fašničkoj povorci zamaskirani u njima drage likove iz crtića. Ujedno upućujem čestitke i zahvalu organizatorima, posebice "tetama" iz vrtića koje su još jednom na ovaj način pokazale koliko vole ovaj posao i koliko se, zajedno s mališanima, trude osmisliti sadržaje u kojima mališani mogu pokazati svoju kreativnost!' 

Komentari