Svjetska scensko-glazbena atrakcija Gregorian 5. travnja u Areni Varaždin!

Objavljeno: 15.01.2013. 09:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Mistična glazbeno-scenska atrakcija Gregorian u sklopu "Epic Chants Tour 2013" na kojoj promoviraju svoj novoobjavljeni studijski album Epic Chants, ponovno dolazi u Hrvatsku. Koncertnim spektaklom  kakav publika u Varaždinu još nije imala prilike vidjeti, Gregorian će se  predstaviti 5. travnja 2013. u Areni Varaždin!

Prethodno će nastupiti 3. travnja u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova, te 4. travnja u Splitu, u dvorani Gripe.

Svjetska turneja "Epic Chants Tour 2013" ovog britansko-njemačkog zbora s veličanstvenim vokalima i sjajnim glazbenicima koju je, kao jedinstveni glazbeni projekt, osmislio poznati njemački producent i tvorac Enigme Frank Peterson, obuhvatit će više od 100 koncerata i biti do sada najveća i produkcijski najzahtjevnija.

- Show koji će publika u Hrvatskoj imati prilike vidjeti doista je dosad neviđen scensko-glazbeni spektakl i različit od onih prethodnih. Raskošna produkcija s novim, posebnim efektima i dvosatni show oduševit će sve prave fanove Gregoriana, ali očekujemo i ogroman interes publike koja do sada još nije imala prilike uživo čuti ovaj neponovljivi i uvijek originalan zbor - najavljuje producent Tomislav Kašljević, organizator hrvatskog dijela turneje i čovjek koji je prije četiri godine Gregorian prvi puta predstavio domaćoj publici.

Tada uspostavljena veza Gregoriana i domaće publike učvršćuje se iznova  velikim koncertnim spektaklima u uvijek rasprodanim dvoranama, na kojima sve veći broj obožavatelja u hrvatskim, ali i gradovima regije, uživa u jedinstvenim glazbenim trenucima ove svjetske glazbene atrakcije.

Uz već poznatu solisticu Ameliu Brightman koju je publika u Hrvatskoj već imala prilike slušati, Gregorian na ovoj turneji predstavlja i svoju novu članicu, atraktivnu pjevačicu Evu Mali, pa će publika uz vokale raspjevanih „monaha“ moći uživati i uz dvije solistice.

Novi album grupe, Epic Chants, prema kojem je i nazvana velika svjetska turneja, inspiriran je filmskim glazbenim hitova iz blockbustera „Titanic“, „James Bond“, „Notting Hill“, „Batman Forever“, „Gospodar prstenova“ i drugi.

Prodaja ulaznica za koncerte u Zagrebu, Splitu i Varaždinu započinje kroz nekoliko dana!

Raspored hrvatskog dijela "Epic Chants Tour 2013":

- 3.4. 2013. Zagreb, Dom sportova

- 4.4.2013. Split, Gripe

- 5.4.2013. Varaždin, Arena Varaždin

 

Komentari