doznajte

Halid Bešlić otkrio koje to pjesme pjeva samo na koncertima u Varaždinu

Objavljeno: 12.10.2022. 18:22

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 18:22

Foto: Arhiva

Još nas nekoliko dana dijeli do velikog koncerta Halida Bešlića, u Areni Varaždin, najavljenog za subotu, 15. listopada 2022. godine.

Dosta je vremena prošlo od posljednjeg koncerta, a Halid je tim povodom otkrio kako postoje neke pjesme koje pjeva samo na koncertima u Varaždinu.

- Ne samo Varaždin, nego i Čakovec i cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki ali i ovaj posljednji u varaždinskoj Areni. To je neka jaka energija, jaki spoj. Ima neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima, a to su pjesme poput Srebrni mjesec ili Zlatna čaša - priznao je.

'Starina i duga tradicija'

Mnoge asocijacije ga podsjećaju na ovaj barokni grad, grad Varaždin, u kojem ga publika svaki put dočeka raširenih ruku i spremnih glasnica.

- Sama riječ Varaždin podsjeća na starinu, grad koji ima dugu tradiciju i dugu povijest, znam da je Varaždin barokni predivan grad. Kad je u pitanju moja glazba, posljednji je koncert bio u Areni Varaždin i bio je odličan koncert.

'Pjesma me podigne'

I unatoč svom zdravstvenom stanju o kojem se pisalo unazad neko vrijeme, Halid i dalje ima istu želju, istu strast kao i s početka svoje karijere.

- Ima jedno pravilo između nas glazbenika, a to je da naravno da dođe do zasićenja, ali to pravilo važi sve dok se ne popneš na binu. Kad vidiš publiku, prestaneš razmišljati o bilo čemu, osim o tom trenutku, publika i pjesma su ono što me podigne. Ja pjevam ali i uživam jer nije mala stvar kad pjeva nekoliko tisuća ljudi s tobom u glas - za kraj je dodao Halid.

Komentari