pročitajte

Halid Bešlić ove subote dolazi u Varaždin, donosimo kratak razgovor s pjevačem

Objavljeno: 11.10.2022. 20:20

Zadnja izmjena: 11.10.2022. 20:20

Povodom koncerta populrnog Halida Bešlića, koji će se ove subote, 15. listopada 2022., održati u Areni Varaždin, donosimo kratak razgovor s pjevačem.

  • Koje su vam prve asocijacije na grad Varaždin?

Sama riječ Varaždin podsjeća na starinu, grad koji ima dugu tradiciju i dugu povijest, znam da je Varaždin barokni predivan grad. Kad je u pitanju moja glazba, posljednji je koncert bio u Areni Varaždin i bio je odličan koncert. To mi je ispunilo i srce i dušu i radujem se novom, baš jako.

  • Što pamtite sa svojih koncerata u Varaždinu, možete se sjetiti kakvih anegdota?

Ne samo Varaždin, nego i Čakovec i cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki ali i ovaj posljednji u varaždinskoj Areni. To je neka jaka energija, jaki spoj. Ima neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima, a to su pjesme poput Srebrni mjesec ili Zlatna čaša. 

  • Varaždinska Arena vas uvijek lijepo ugosti, ali ni vi publici nikada ne ostanete dužni. Što vas još uvijek nakon toliko godina pokreće da dajete svoj maksimum na koncertima.

Pa čak i unutar činjenici oko vaše zdravstvene situacije. Ima jedno pravilo između nas glazbenika, a to je da naravno da dođe do zasićenja ali to pravilo važi sve dok se ne popneš na binu. Kad vidiš publiku, prestaneš razmišljati o bilo čemu, osim o tom trenutku, publika i pjesma su ono što me podigne. Ja pjevam ali i uživam jer nije mala stvar kad pjeva nekoliko tisuća ljudi s tobom u glas.

Komentari